G. Greene Construction was recently awarded a contract to renovate a new space to house the New England Journal of Medicine. This 3,700 Square Foot workspace is located on the 6th floor at 10 Shattuck Street in Boston, MA. This project will be performed in phases as it is on an occupied floor abutting Harvard Medical School's Countway Library. The Project Team is Biagio DiTullio - Project Executive, David Fink - Project Manager, and Herb Pitts - Project Superintendent.  Scheduled completion is August, 2017.

 

 

eNewsletter:

Click to sign up for our eNewsletter

The Scoop:

"G. Greene Construction converted the landmark Spinnaker Restaurant, into the Charles View Ballroom.  The project went smoothly and efficiently.  The team were very cooperative during their time at the hotel, helping us achieve our goals.  I would highly recommend G. Greene as they were reliable and thorough." Michael Hickey, General Manager
Hyatt Regency Cambridge
Cambridge, MA